meermetminder.nl

REMKO Warmtepompen

WIE IS REMKO?

De firma REMKO is in de jaren 70 ontstaan door de energie crisis. Doordat er een groot tekort aan energie dreigde is de firma REMKO aan de slag gegaan met het ontwikkelen van nieuwe, zuinigere apparaten voor verwarming en klimaatbeheersing. Het oorspronkelijk ambachtelijke bedrijf groeide sneller dan verwacht uit, tot een industrieel opererende onderneming. Tegenwoordig is REMKO in Europa een van de grootste fabrikanten van producten op het gebied van klimaatbeheersing, verwarming en nieuwe energievormen.

 

Druck Druck RKB91_EHPA-Guetesiegel-Logo

 

Sinds 1988 maakt REMKO deel uit van de INDUS groep, waardoor ze een zeer sterke financiële achtergrond heeft voor het verder uitrollen van een uitmuntend service apparaat en het doorontwikkelen van innovatieve, energiezuinige producten. YellowNRG, de eigenaar van de handelsnaam Groene-Woningen, is er dan ook trots op dat zij één van de exclusieve partners is voor het in de markt zetten van deze hoogwaardige producten. Deze High-End producten dragen dagelijks bij tot het verlagen van het gebruik van fossiele brandstof. Een verplichting die we allemaal hebben bij de nieuwe investeringen die we doen in ons eigen huishouden en bij onze zakelijke bedrijfsvoering.

 

PRODUCT GROEPEN

Met de REMKO productportfolio zijn we in staat een breed scala producten aan te bieden voor zowel de particulieren als de zakelijke markt. Van een professionele lijn van industriële luchtbehandelingssystemen tot aan hoge kwaliteit fluisterstille warmtepompsystemen voor het MKB en de particulier, alle producten worden door REMKO zelf ontwikkelt.

  • Airconditioners
  • Koudwater & Airconditioning systemen
  • Warmelucht Verwarmingssystemen
  • Luchtontvochtigers
  • Nieuwe Energieën (warmtepompen)

Het volledige productportfolio is te bekijken op de website van REMKO

Voor Groene-Woningen zal de nadruk liggen op de airconditioners en de warmtepompen (Nieuwe Energieën) van het REMKO assortiment. YellowNRG zal zich met name toeleggen op de zakelijke toepassingen uit het Portfolio, Groene-Woningen zal de particuliere markt bedienen met de innovatieve producten.

 

WKF WARMTEPOMP

RKB69_WKF-compact_Smart-ControlDe WKF warmtepomp groep kent een breed scala aan mogelijkheden om de gehele gasinstallatie buiten een woning te laten. De WKF Compact serie neemt de gehele warmte en warmwater productie op uiterst efficiente wijze voor haar rekening. Het grote temperatuurbereik en de hoge COP waarde kenmerken de WKF lijn van REMKO. De WKF Stuttgart vormt een solide basis van de WKF lijn en is breed inzetbaar bij nieuwbouw, renovatie en vervanging van een traditionele gasgestookte CV ketel.

Als de warmtepomp de enige warmtebron is, is dit warmtepomppakket de ideale oplossing. In combinatie met vloerverwarming is dit apparaat perfect geschikt voor het verwarmen van de gehele woning. Naast de verwarmingsfunctie kan naar behoefte een koelfunctie worden gerealiseerd. De drinkwaterbereiding gebeurt in dit pakket via een geïntegreerde drinkwaterbuffer van 300 liter. Door de compacte bouwwijze is de montage bijzonder eenvoudig. De uiterst efficiënt geregelde warmtecirculatiepomp in de binnenunit kan het verwarmingscircuit direct van water voorzien.

 

ARTSTYLE WARMTEPOMP

RKB61_HTS_AT_Camura

HTS ARTLINE BUITENUNIT

De nieuwe ART-Style warmtepomp is revolutionair in zijn soort. Deze warmtepomp is één van de stilste in zijn klasse. De buiten-Unit van de ART-Style is ontwikkelt als pronkstuk in een tuin of bij een ingang van een bedrijfspand en valt op door zijn geruisloze werking. Dit is een hoogstandje van technische innovatie door het REMKO team.

 

BROCHURES

Hieronder hebben we een groot aantal brochures als PDF neergezet als referentie. Heeft u interesse in bepaalde producten uit de REMKO lijn, dan kunt u zich hier alvast inlezen in deze prachtige producten van Duitse kwaliteit:

Prospekte_REMKO_Warmelucht-Verwarmingssystemen_2015_nl

Prospekte_REMKO_Mobiele_Luchtontvochtigers_2015_nlRKB61_WKF85-180_compact

Prospekte_REMKO_Industriezuigers_2015_nl

Prospekte_REMKO_Airconditioners_2015_nl

REMKO-WKF-WKF-compact-85-120-180__5__nl_NL_nl

Prospekte_REMKO_RBW_2015_nl

Prospekte_REMKO_RVT_Arctic_2015_nl

 

MENU