meermetminder.nl

Bedrijven, Verenigingen en Cooperaties

22.500 kWp vermogen op het dak van Nettenfabriek Van Duijn te Katwijk.

22.500 kWp vermogen op het dak van Nettenfabriek Van Duijn te Katwijk.

BESPAREN IN COMBINATIE MET ZELF DUURZAAM OPWEKKEN

Groene-Woningen heeft haar diensten ook toegespitst op bedrijven, verenigingen en coöperaties aan wie wij een breed diensten pakket kunnen aanbieden. Door onze brede ervaring  in diverse sectoren zijn wij in staat voor iedere partij de juiste oplossing neer te zetten. Ook zij kunnen gebruik maken van de uitgekiende strategische samenwerkingsverbanden met partners die topkwaliteit nastreven in hun werk.

Bedrijven, verenigingen en coöperaties hebben vaak een andere aanpak nodig dan particulieren. Onze aanpak begint bij een grondige analyse van de energie nota en een Quickscan van uw huidige energie verbruik. De inkoop van stroom kan soms goedkoper en dat levert al de eerste besparingen op. Wij geven ook adviezen op het gebied van duurzame verlichting. Goedkopere inkoop, toepassen van duurzame verlichting en zelf duurzaam energie opwekken leveren enorme besparingen op.

Wij adviseren ook omtrent duurzame verlichting waardoor zowel kosten bespaard worden, de arbeidscomfort verhoogd wordt en de facilitaire kosten verlaagd worden.

 

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)

 

ENERGIE COÖPERATIES & ESCO’S

 

 

 

 

MENU