meermetminder.nl

20 DUURZAAM 20

Met trots presenteert Groene-Woningen het platvorm 20Duurzaam20 voor Katwijk en omgeving, met als doel van Katwijk de meest duurzame gemeente van Nederland te maken. Dit platform zullen we gebruiken om kinderen, bewoners en het bedrijfsleven in de gemeente Katwijk en de Bollenstreek te inspireren, te motiveren en te helpen om met elkaar er voor te zorgen dat we in 2020, twintig procent van de energie die we in de regio gebruiken, duurzaam op te wekken.

20Duurzaam20 is een platform voor hét nieuwe ondernemen, gebaseerd op de drie pijlers People – Planet – Profit, opgericht door Groene-Woningen en onze zeer gewaardeerde partners Rabobank Katwijk, Dune Reclamebureau en Pebbler, the webmarketing agency.

Deze manier van ondernemen komt voort uit de gedachte dat we als onderneming op een verantwoorde wijze moeten ondernemen waarbij we zorg moeten dragen voor de mensen om ons heen en die in onze organisaties. De bedrijfsvoering moet erop gericht zijn bij te dragen aan verduurzaming van de aarde, terwijl tegelijkertijd  met een gezonde economische bedrijfsvoering een eerlijke en duurzame boterham wordt verdiend.

Kijk voor meer informatie op de website van 20duurzaam20. Hier vindt u ook informatie over de activiteiten die wij ontwikkelen en actuele informatie. Ook kunt u via deze website uw eigen ideeën en suggesties aandragen voor een duurzame omgeving. Wij willen dit doel samen met u bereiken.

Wat kunt u alvast doen?

  • Maak gebruik van duurzame energie; met zonnepanelen op uw dak kunt u zelf duurzame energie opwekken. Ons SuisseSoleil concept geeft garantie voor de opbrengst voor de eerste 10 jaar met de betrouwbaarheid van een Zwitsers uurwerk!
  • Ga zorgvuldig om met uw energie gebruik, vermijd verspilling, kijk waar u eenvoudig kunt besparen en maak gebruik van duurzame verlichting
MENU