meermetminder.nl

FIJNSTOF FILTER OEKOTUBE (ZWITSERLAND)

FIJNSTOF FILTER VOOR UW OUDE HOUTKACHEL

Veel mensen zijn nog gehecht aan hun oude houtkachel en willen niet overstappen naar een duurzame houpellet kachel. De nieuwste generatie houtpellet-kachels zijn een stuk duurzamer en stoten aanzienlijk minder fijnstof uit. Door een hoge kwaliteit houtpellets met héél weinig vocht, de optimale computergestuurde verbranding en de hoge efficiency van de kachels beperk je de fijnstof uitstoot enorm.

Om de laten zien hoe het fijnstoffilter in de praktijk zijn werk doet hebben we samen met onze partner Eerlijk & Warm een testopstelling gemaakt. Eerlijk & Warm en Groene-Woningen hebben de import verworven van deze Zwitserse kwaliteitsfilter voor de Nederlandse markt. Het volgende praktische filmpje laat zien hoe de Oekotube fijnstoffilter zijn werk doet en de leefomgeving schoon houdt zonder dat het afbreuk doet aan de gezelligheid van een haardvuur.

Bij de oude houtkachels heb je door slechte verbranding, vochtig hout en slechte kwaliteit hout (los van de mensen die allerhande sloophout er in opstoken) last van de grote hoeveelheid fijnstof die de lucht in gaan. Fijnstof merk je niet maar is erg slecht! Groene-Woningen wil ook daar graag een goede oplossing voor bieden om zo haar verantwoordelijkheid te nemen voor een Groenere toekomst. Wij zijn daarom trots dealer van het Zwitserse OekoTube fijnstoffilter. Dit fijnstoffilter is zéér eenvoudig op bijna iedere bestaande schoorsteen te plaatsen, verbruikt zéér weinig stroom en hoeft niet verwijderd te worden bij het schoorsteenvegen.

Met deze geavanceerde filtertechniek verwijder je ongeveer 95% van het schadelijke fijnstof uit de rookgassen van je houtkachel. Wij vinden dat dit een VERPLICHTING moet worden voor iedereen met een houtkachel om zo de schadelijke uitstoot van grote hoeveelheden fijnstof te beperken. In onze ruime showroom hebben we een model staan zodat we u de eenvoud van installatie toe kunnen lichten.

Hieronder de link naar de folder van de Zwitserse OekoTube

OT-S2_Infoflyer_E_02-2012


MENU