meermetminder.nl

Dealer Forstner Boilers

Forstner Energie Opslag

Per 1 september exclusief dealerschap van Forstner Boilers

Bij Groene-Woningen zijn we constant op zoek naar innovatieve producten die bijdrage aan onze filosofie van het managen van het energie gebruik thuis en in het MKB. Energie management is niet het simpel vol leggen van daken met zonnepanelen, maar slimme

Forstner Speicher Techniek.

Forstner Speicher Techniek.

combinaties maken tussen energie opwekken en energie accumuleren in electriciteit en warmte/koude. We zijn dan ook zeer trots om ons exclusieve dealerschap van het Oostenrijkse merk Forstner aan te kondigen. Forstner is een innovatieve partner voor het opslaan en regenereren van warmte vanuit diverse bronnen. Na onze training eind september in Oostenrijk vertellen we u graag over de mogelijkheden die we hiermee naar Nederland brengen om efficient met energie om te gaan en geld én het milieu te bespraren. De toepassingen zijn zowel voor de particulier als voor de insdustrie in te zetten en combineren uitstekend met onze REMKO warmtepompen en SolarWatt zonnepanelen. Ook interesse? Nieuwsgierig? Kom naar onze informatie dag op zaterdag 15 oktober!

Forstner Energie Opslag

grote diversiteit aan opslag mogelijkheden

De opslag techniek van Forstner is beschikbaar voor zowel particuliere woningen met boilervaten vanaf zo’n 300 liter tot en met grote industriele toepassingen met enkelvoudige vaten tot 85.000 liter waarbij we warmte terugwinnen uit bijvoorbeeld koelinstallaties of grijswater circuits.

Industriele Boiler Techniek

Industriele Boiler Techniek

MENU